Sådan fungerer Factor

Med Factor bliver det let at spise godt. Måltiderne er udviklet af kokke og ernæringseksperter, så de passer til både din kost og din hverdag. De bliver desuden leveret færdigtilberedte, lige til døren – altid friske, aldrig frosne. Det betyder mindre madlavning, mindre opvask – og mere smag.

Læs mere om, hvordan Factor fungerer herunder.

Med Factor bliver det let at spise godt. Måltiderne er udviklet af kokke og ernæringseksperter, så de passer til både din kost og din hverdag. De bliver desuden leveret færdigtilberedte, lige til døren – altid friske, aldrig frosne. Det betyder mindre madlavning, mindre opvask – og mere smag.

Læs mere om, hvordan Factor fungerer herunder.

<h2>Vælg dine måltider </h2>

Vælg dine måltider

Hver uge vælger du blandt 12 velsmagende måltider. Der er fire forskellige kosttyper at vælge mellem:

 • Keto

 • Vegetarisk

 • Pescetarisk

 • Chef's Choice

Vælg en eller flere kosttyper, og derefter dine måltider. Hvis ikke du selv vil vælge dine måltider, bliver de automatisk valgt for dig baseret på de kosttyper, du har valgt og de måltider, du tidligere har prøvet. Uanset hvad, kan du altid være sikker på, at du får den næring, din krop har brug for. Factors ernæringseksperter og og kokke arbejder tæt sammen for at levere lækre måltider, der gør det nemmere for dig at både nå dine mål og vedligeholde dem.

Måltider lavet til dig. På din måde.

Måltider lavet til dig. På din måde.

Factors kokke tilbereder alle måltider fra bunden med nøje udvalgte ingredienser. Dine måltider leveres lige til døren – altid friske, aldrig frosne. Alle måltider er udviklet af ernæringseksperter og kokke, så det er nemmere for dig at nå dine mål. Plus du slipper for al besværet med madlavning og oprydning.

Factors måltider er udviklet til at passe til din kost og kommer i praktisk emballage, så du også nemt kan nyde dit måltid på farten.

Du kan sætte dit abonnement på pause, foretage ændringer eller opsige, når du vil.

God mad på den lette måde

God mad på den lette måde

Med Factor får du friske, færdigtilberedte måltider leveret lige til døren. Du sparer tid på madlavning og oprydning. Du skal bare varme dine måltider i mikrobølgeovnen eller ovnen, så er de klar til at spise inden for få minutter.

Din ugentlige ordre bliver leveret på et tidspunkt og en dag, der passer dig. Fyld dit køleskab med lækre måltider, der er klar, når du er.

Nærende ingredienser

Nærende ingredienser

Med Factor har du altid styr på, hvad du spiser. Måltiderne laves med naturlige råvarer, fuldkorn og kvalitetsproteiner, der kommer fra et udvalgt netværk af producenter. Alle ingredienser er desuden uden nitrater, raffinieret sukker eller tilsat salt, og kød er opdrættet uden antibiotika.

Ernæringsoplysningerne for hvert måltid er nemme at finde og lette at forstå, så du bedre kan træffe informerede valg og nå dine mål. Det bedste af det hele er, at alle dine måltider er lavet af erfarne kokke, så du altid er sikret lækre, velsmagende måltider.

<h2>Otte fordele ved Factor</h2>

Otte fordele ved Factor

 • Factors måltider gør det let at spise godt.

 • Du kan altid nyde friske og velsmagende måltider, uanset hvor travl din hverdag er.

 • Du slipper for indkøb, madlavning og oprydning.

 • Du ved præcis hvor mange kalorier, vitaminer og næringsstoffer, du får fra hvert måltid.

 • Du vælger mellem fire kosttyper: Keto, Vegetarisk, Pescetarisk eller Chef's Choice.

 • Hvert måltid er lavet med nøje udvalgte råvarer uden tilsætningsstoffer.

 • Der er nye lækre retter på menuen hver uge, så du kommer aldrig til at kede dig.

 • Faktor er fleksibelt. Du kan til enhver tid foretage ændringer i din ordre eller dit abonnement på Factors hjemmeside eller i appen

Ofte stillede spørgsmål om Factor

Hvordan vælger jeg mine måltider?

Hver uge kan du vælge mellem 12 lækre opskrifter på Factors hjemmeside eller i appen. Du har indtil onsdag kl. 23:59 ugen før din næste levering, til at lave ændringer i din ordre. Hvis du ikke vælger måltider vil du modtage forudvalgte måltider baseret på din kosttype, måltidsvalgshistorik og kassestørrelse.

Hvad hvis jeg har allergier?

Factors måltider er udviklet til at imødekomme fire kosttyper: Keto, Vegetarisk, Pescetarisk og Chef's Choice. Måltiderne er ikke udviklet til personer med specifikke fødevareallergier eller andre kostrestriktioner.

Kan jeg springe en levering over?

Du kan foretage ænringer, springe en uge over eller sætte dit abonnement på pause, når du vil. Du logger bare ind på din konto på Factors hjemmeside eller i appen. Husk at gøre det inden den ugentlige deadline. .

Skal jeg være hjemme for at tage imod min ordre?

Du vælger ugedag og tidspunkt for din ugentlige levering, som du kan opdatere når som helst. Du kan også lave en leveringsvejledning, så vil buddet efterlade din ordre et sikkert sted. Måltiderne bliver leveret i kølevogne og pakket i kasser med isolerende foring og isposer. Måltiderne kan holde sig kolde i et par timer efter levering, men det anbefales, at du sætter dem i køleskabet hurtigst muligt.

Skal jeg selv lave mad?

Nej. Factormåltider er altid færdigtilberedte. Du skal bare varme dit måltid i mikrobølgeovnen eller ovnen, så er der mad inden for få minutter.