Kylling med honning og sennep
med rosmarinkartofler, gulerødder og ristede grønne bønner i hvidløg

Sennep og honning giver den perfekte smagsbalance til denne klassiske ret, hvor kyllingefilleten er blevet marinieret i rosmarin, oregano, hvidløg, løg og sennep, hvis dybe aromaer blander sig med den sødlige sauce. Måltider serveres med rosmarinristede kartofler, ristede grønne bønner og gulerødder. Fuldend måltidet ved at dryppe den hjemmelavede honning-sennepssauce over sidst, eller brug den som dip.
Marineret kylling med grønne bønner, bagte kartofler og honning-sennep sauce
Dette måltid indeholder 163 gram grøntsager.
Ingredienser: 25 % marineret kylling (92 % kyllingefilet (87 % kyllingekød, vand, salt), 8 % marinade (olivenpresserester, æblecidereddike, 13 % dijonsennep (vand, SENNEPSFRØ), brandy eddike, salt), urter, krydderier, løgpulver)), 25 % ristet kartoffel (95 % kartoffel, krydderier, olivenpresserester, urter, løgpulver, salt, citronfibre, antioxidant (E330)), 21 % krydret grønt bønner (93 % grønne bønner, olivenpresserester, krydderier, havsalt), 21 % gulerødder, 7 % honning sennepssauce (creme fraiche (MÆLK), 20 % grov sennep (Vand,SENNEPSFRØ, Eddike, Salt, Krydderier, Naturlig smag), 18 % honning, fløde (MÆLK), vand, æblecidereddike, fortykningsmiddel (E415)), olivenpresserester, mælkesyrebakterier.
E = EU-godkendte tilsætningsstoffer
Næringsværdi per portion
Måltidsingredienser
Allergier: Sennep, MælkMarineret kylling
Measurement:
Dijon sennep
Measurement:
Bagt kartoffel
Measurement:
Grønne bønner
Measurement:
Gulerod
Measurement:
Honning
Measurement:
Fløde
Measurement:
Olivenolie
Measurement:
Æbleeddike
Measurement:
Krydderier
Measurement:
Mikrobølgeovn (800W): Fjern papomslaget. Åbn folien delvist for at fjerne koppen (den skal ikke varmes) fra måltidet og fold folien tilbage. Sæt beholderen i mikrobølgeovnen og varm måltidet i 3,5 minutter. Lad derefter måltidet hvile i yderligere 1 minut, inden du fjerner folien. Vær forsigtig med den varme damp, når du åbner. Tilsæt koppens indhold til måltidet.
Ovn (170˚C): Forvarm ovnen. Fjern papomslaget. Åbn folien delvist for at fjerne koppen (den skal ikke varmes) fra måltidet og fold folien tilbage. Sæt beholderen i den forvarmede ovn og varm måltidet i 20 minutter. Lad derefter måltidet hvile i yderligere 1 minut, inden du fjerner folien. Vær forsigtig med den varme damp, når du åbner. Tilsæt koppens indhold til måltidet.
Næringsværdi per portion
Nyd de lækre måltider, der er udviklet af Factors ernæringseksperter. Vælg dine favoritter, spring en uge over eller opsig, når du vil.