Laks med pesto
med cremet spinat og grønne bønner i tomatsmør

En pescatarisk ret med masser af grønt. Ovnstegt laks serveres på en bund af flødestuvet spinat med flødeost, parmesan, løg og hvidløg. En livlig spinatpesto tilføjer endnu et lag af grønt til måltidet, der fuldendes med grønne bønner, soltørrede tomater og basilikumsalt.
Laks med spinatpesto, grønne bønner, spinat, flødeost og smør med soltørret tomatpuré
Dette måltid indeholder 160 gram grøntsager.
Ingredienser: 33% krydret laks (98% laks (FISK), krydderier, havsalt), 31% cremet spinat (52% spinat, 29% flødeost (KÆRNEMÆLK, fløde (MÆLK), salt, forret), løg, parmesanost (MÆLK), krydderier, olivenpresserester), 24% krydret grønne bønner (98% grønne bønner, olivenpresserester, krydderier, havsalt ), 8% spinatpesto (48% olivenpresserester, 16% spinat, 11% parmesanost (MÆLK), MANDEL, grønkål, basilikum, krydderier, havsalt), 4% tomatsmør ( 69% smør (MÆLK), 22% soltørret tomatpuré (vand, soltørrede tomater, eddike, salt), hvidløgspuré, havsalt, basilikum)
Næringsværdi per portion
Måltidsingredienser
Allergier: Fisk, Mælk, MandlerLaksefilet
Measurement:
Spinat
Measurement:
Løg
Measurement:
Grønne bønner
Measurement:
Flødeost
Measurement:
Pesto
Measurement:
Smør
Measurement:
Tørrede tomater
Measurement:
Hvidløg
Measurement:
Havsalt
Measurement:
Basilikum
Measurement:
Parmesan ost
Measurement:
Mikrobølgeovn (800W): Fjern papomslaget og prik et par huller i folien. Sæt beholderen i mikrobølgeovnen og varm måltidet i 3,5 minutter. Lad derefter måltidet hvile i yderligere 1 minut, inden du fjerner folien. Vær forsigtig med den varme damp når du åbner.
Ovn (170˚C): Forvarm ovnen. Fjern papomslaget og prik et par huller i folien. Sæt beholderen i en forvarmet ovn og varm måltidet i 20 minutter. Lad derefter måltidet hvile i yderligere 1 minut, inden du fjerner folien. Vær forsigtig med den varme damp når du åbner.
Næringsværdi per portion
Nyd de lækre måltider, der er udviklet af Factors ernæringseksperter. Vælg dine favoritter, spring en uge over eller opsig, når du vil.