Svinemørbrad med karamelliseret løg
med bacon, blomkålspuré og grønne bønner i svampecreme

Varm sjælen op med denne lækre blomkålsmos, der er vendt med en dekadent, cremet ost. Ovenpå mosen ligger der skiver af bagt svinemørbrad, der er marineret i rosmarin, salvie og timian. Det hele er toppet med røget bacon, karameliserede løg, og serveres med bagte svampe, grønne bønner og en cremet flødesauce.
Marineret svinemørbrad med cremet blomkålspuré med ost, krydrede grønne bønner og et bagt løg- og baconmiks.
Dette måltid indeholder 203 gram grøntsager.
Ingredienser: 31 % cremet blomkålspuré (65 % blomkål, 13 % fløde (MÆLK), 10 % flødeost (pasteuriseret KÆRNEMÆLK, fløde (MÆLK), salt, mælkesyre), 6 % ost (pasteuriseret MÆLK, salt, mælkesyre, mikrobiel osteløbe), forårsløg, krydderier, olivenpresserester), 26 % marineret svinemørbrad (90 % svinemørbrad (93 % svinemørbrad, vand, kartoffelstivelse, salt, syre) regulator (E640)), 10 % Marinade (olivenpresserester, krydderier, urter)), 26 % krydrede grønne bønner (96 % grønne bønner, olivenpresserester, krydderier, salt, citronfibre, antioxidant (E330)), 10 % sauterede løg og baconblanding (74 % løg, 17 % baconstykker (98 % svinekød, salt, krydderiekstrakter, røg), olivenpresserester, naturlig smag (indeholder SELLERI), krydderier, salt, røgsmag), 6 % cremet svampe (36 % fløde (MÆLK), 30 % champignon, 22 % flødeost (pasteuriseret KÆRNEMÆLK, fløde (MÆLK), salt, mælkesyre), vand, krydderier, naturlig aroma), mælkesyrebakterier.
E = EU-godkendte tilsætningsstoffer
Næringsværdi per portion
Måltidsingredienser
Allergier: MælkBlomkål
Measurement:
Flødeost
Measurement:
Fløde
Measurement:
Ost
Measurement:
Svinefilet
Measurement:
Olivenolie
Measurement:
Spices
Measurement:
Krydderier
Measurement:
Forårsløg
Measurement:
Grønne bønner
Measurement:
Salt
Measurement:
Løg
Measurement:
Røgsmag
Measurement:
Bacontern
Measurement:
Svampe
Measurement:
Mikrobølgeovn (800W): Fjern papomslaget og prik et par huller i folien. Sæt beholderen i mikrobølgeovnen og varm måltidet i 3,5 minutter. Lad derefter måltidet hvile i yderligere 1 minut, inden du fjerner folien. Vær forsigtig med den varme damp når du åbner.
Ovn (170˚C): Forvarm ovnen. Fjern papomslaget og prik et par huller i folien. Sæt beholderen i en forvarmet ovn og varm måltidet i 20 minutter. Lad derefter måltidet hvile i yderligere 1 minut, inden du fjerner folien. Vær forsigtig med den varme damp når du åbner.
Næringsværdi per portion
Nyd de lækre måltider, der er udviklet af Factors ernæringseksperter. Vælg dine favoritter, spring en uge over eller opsig, når du vil.